Γιατί όλοι μιλάνε για το Mental Fitness;

Πως θα γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου σε 6 εβδομάδες

Συχνά κοιτάμε έξω από εμάς για να βρούμε τις αλλαγές που έχουμε ανάγκη. Ενώ η δύναμη βρίσκεται μέσα μας. Και το Positive Intelligence Mental Fitness Program μπορεί να σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις τον κόσμο σου. Αρκεί να γυμνάσεις τους μυς του μυαλού σου όπως γυμνάζεις τους μυς του σώματός σου. Πες ότι πας το μυαλό σου στο γυμναστήριο για 15 λεπτά κάθε μέρα.

Το Positive Intelligence Mental Fitness Program που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο Shirzad Chamine είναι ένας επιστημονικός συνδυασμός Θετικής Ψυχολογίας, Νευροεπιστημών και Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχολογίας. Ο Shirzad Chamine είναι περιζήτητος C-suite advisor και coach. Είναι ο συγγραφέας του New York Times bestseller, Positive Intelligence. Είναι ομιλητής και εκπαιδευτής στα Business Schools των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ και του Γέιλ.

Σε αφορά, αν θέλεις να

Διαχειριστείς το άγχος σου

Βελτιώσεις τη σχέση σου με τα παιδιά

Αντιμετωπίσεις ένταση και προκλήσεις στη δουλειά σου

Ανακαλύψεις το δημιουργικό σου εαυτό

Επικοινωνήσεις με «δύσκολους» ανθρώπους

Καλλιεργήσεις τις ηγετικές σου ικανότητες

Αυξήσεις την απόδοση σου στη δουλειά

Σχεδιάσεις το εργασιακό σου μέλλον

Τι κάνει το Mental Fitness μοναδικό;

Έχει άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν (life time value).

Χτίζει θετικές συνήθειες

Δε σταματάει στην επίγνωση και το Aha moment.

Το μυαλό μαθαίνει να λειτουργεί διαφορετικά.

Τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα

Είναι βασισμένο σε επιστημονικές έρευνες με 1Μ συμμετέχοντες σε όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους στελέχη και ιδιοκτήτες εταιρειών, κορυφαίοι αθλητές, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, φοιτητές και έμπειροι coaches.

ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΣΤ

Κάνε εδώ το τεστ για να ανακαλύψεις τους δικούς σου σαμποτέρ και τι σε κρατά πίσω από τη ζωή που ονειρεύεσαι
Στείλε τα αποτελέσματα στο info@overandabove.eu και αξιοποίησε ένα complimentary discovery call για να μάθεις περισσότερα.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ

Γιατί οι ομάδες χρειάζονται Mental Fitness

Οι περισσότερες ομάδες εργάζονται σκληρά, διαφωνούν έντονα, συγκρούονται συχνά, έχουν έντονο στρες και σπάνια αγγίζουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Αυτό συμβαίνει διότι κάθε μέλος μίας ομάδας χωρίς να το συνειδητοποιεί σαμποτάρει τόσο τη δική του απόδοση όσο και της ομάδας γενικά. Χάρη στο Mental Fitness οι ομάδες γυμνάζουν τους μυς που τους επιτρέπουν και να αποδίδουν αλλά και να απολαμβάνουν τη δουλειά και το αποτέλεσμά της.

TRIPLE PURPOSE

Κάθε μέλος εξελίσσεται και βρίσκει νόημα στο να στηρίζει τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Έχει θετικό αντίκτυπο στη λειτουργία της και στα αποτελέσματά της.

EARNED TRUST

Η ομάδα γίνεται ένας ασφαλής χώρος όπου τα μέλη νιώθουν ότι μπορούν να κάνουν λάθη χωρίς να τους κρίνουν και να μάθουν από αυτά χωρίς να νιώθουν ντροπή.

HEALTHY CONFLICT

Η διαφωνία θεωρείται μία ευκαιρία για μάθηση και προσωπική εξέλιξη.

MUTUAL ACCOUNTABILITY

Κάθε μέλος αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί για το αποτέλεσμα της δουλειάς του και για τη συμπεριφορά του χωρίς να περιμένει από τον ηγέτη της ομάδας να το κάνει για όλους.

90%

χρησιμοποιούν συναισθηματική νοημοσύνη πιο αποτελεσματικά

92%

δηλώνουν βελτίωση στη συνεργατικότητα και την ομαδικότητα

85%

είναι πιο ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι από τη δουλειά και τη ζωή τους

91%

διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά το στρες

83%

έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση

84%

διαχειρίζονται καλύτερα τις κρίσεις και τις διαφωνίες

© 2022Positive Intelligence, LLC. All rights reserved. No reproduction, in any form, printed or electronic, is permitted without prior written permission from Positive Intelligence, LLC. POSITIVE INTELLIGENCE and PQ COACH are trademarks of Positive Intelligence, LLC.